logo_portal

 
Time Mash TIMEMESH je sodelovalna in družabna pustolovska igra o glavnih zgodovinskih dogodkih iz preteklosti. Igra je namenjena 11 – 15-letnikom, vendar jo lahko igra vsakdo.

Več...
  Logčini operatorji LOGIČNI OPERATORJI je spletna igra je namenjena vsem, ki želijo pridobiti novo znanje o logičnih operatorjih. Cilj igre je, da vitez in oproda rešita princeso, ki je ujeta v gradu.

Več...
 
           
Bitko spozna usmerjevalnik BITKO spozna USMERJEVALNIK je izobraževalna igra, ki uči principe delovanja usmerjevalnika. Zgodba se začne, ko preko omrežja pošljemo sporočilo, nato pa ga pospremimo na njegovi poti do naslovnika.

Več...
  Pomnilniške tehnologije POMNILNIŠKE TEHNOLOGIJE je izobraževalna igra, ki razlaga koncepte pomnilnihških tehnologij. Skozi interaktivno igro opazujemo kako se podatki zapisujejo na medij in se nato interpretirajo v nekem drugem računalniku.

Več...
 
           
Računalniška omrežja RAČUNALNIŠKA OMREŽJA je simulacija preko katere spoznavamo principe delovanja lokalnih omrežjih in povezovanja na svetovni splet. Cilj igre je, da vzpostavimo delujoče omrežje in sicer na enak način, kot bi to naredili v realni situaciji.

Več...
  planeti spremenljivk PLANETI SPREMENLJIVK je izobraževalna igra namenjena učenju programiranja. Preko aktivnosti v igri spoznavamo pojem spremenljivke, deklaracijo, različne podatkovne tipe in prireditveni stavek.

Več...
 
           

[1] [2] [3][4]