logo_portal

 
Skrivnostna koda SKRIVNOSTNA KODA je izobraževalna igra, ki učence na zabaven način nauči kodiranja. Lahko jo igramo tudi med utrjevanjem.

Več...
  Lov na zaklad LOV NA ZAKLAD je zabavna aplikacija, skozi katero bodo otroci skozi igro v lovu na zaklad spoznali računalniške komponente, bitne slike in koncept odločitvenega stavka.

Več...
 
           
Internetne nevarnosti INTERNETNE NEVARNOSTI je zabavna aplikacija, ki bo uporabnikom na igriv način predstavila internetne nevarnosti in načine, kako se z njimi soočamo.

Več...
  Orlovo oko ORLOVO OKO je interaktivna aplikacija, ki uporabnikom na zabaven način predstavi pretvarjanje iz dvojiškega v desetiško število. Hkrati pa je dovolj enostavna, da bo uporabnik razumel pretvarjanje dvojiškega v desetiško število.

Več...
 
           
CRASH CRASH je aplikacija, ki v obliki pustolovske igre pomaga učencem pri spoznavanju osnovnih komponent programiranja. Namenjena je dijakom srednjih šol, ki se spoznavajo s programiranjem.

Več...
  Jankov svet strojne opreme JANKOV SVET STROJNE OPREME je izobraževalna igra, ki je namenjena spoznavanju strojne opreme. Na začetku igre v Jankov računalnik udari strela, mi pa mu moramo pomagati, da si sestavi novega.

Več...
 
           

[1] [2] [3] [4]