logo_portal

 
Jakec na cesti JAKEC NA CESTI je igra, s pomočjo katere se otroci naučijo pravilnega ravnanja v prometu v vlogi pešca. Osvojijo prometne znake in pravila, ki se jih moramo držati v prometu kot pešci.

Več...
  Izgubljeni medaljon IZGUBLJENI MEDALJON je igra, skozi katero igralec spoznava smeri neba in se orientira. Igralec po navodilih najde izgubljeni medaljon, pri tem pa zbira koščke zemljevida in različne predmete.

Več...
 
           
Piramida PIRAMIDA je igra, katere primarni cilj je razumevanje koncepta prehranjevalne piramide, elementov, ki jo sestavljajo in učinkovito sestavo le-teh.

Več...
  Čarobna odrešitev ČAROBNA ODREŠITEV je igra, kjer učenec želi s čarovnijo rešiti svoje mesto, ki je bilo uničeno v potresu. Odpravi se na pot do štirih čarovnikov, ki ga naučijo vsak svojega krmilnega stavka (if, while, repeat, for). Ob koncu igrice igralec z uporabo znanja, ki se ga je naučil med igranjem igrice, reši svoje mesto.

Več...
 
           
Skrivnostni labirint SKRIVNOSTNI LABIRINT je igra, kjer učenci spoznajo, na kaj vse moramo biti pozorni na internetu. Soočijo se z virusi, trojanskimi konji in črvi in se naučijo, kakšne so njihove značilnosti.

Več...
  Niko NIKO IN DRUŽABNA OMREŽJA je igra, v kateri se učenec spozna s pojmom družabna omrežja, njihovimi prednostmi in slabostmi.Glede na njegovo ravnanje se povečuje oziroma zmanjšuje število prijateljev, ki bodo prišli na njegov rojstni dan.

Več...
 
           

[1] [2] [3] [4]